måndag 10 november 2008

I framtiden eller i det förgångna

Ibland så vill jag göra så mycket samtidigt. Förmodligen stressad. Vid dessa tider/perioder har jag svårt för att vara här och nu. Är alldeles för mycket i framtiden eller i det förgångna. Reflekterande över resultatet eller handlingen. Jag blir samtidigt inte trevlig för min omgivning. Stingslig och lättirriterad. Oftast så sover jag sämre vid dessa tillfällen. Ibland funderar jag på om perioderna uppstår på grund av att jag sovit dåligt eller om jag sovit dåligt på grund av en stressig period. Jag är väldigt känslig för om jag inte får sova bra. Öronproppar instuckna och under eget täcke är ett måste. Jag har i alla fall inget att vara stressad över, vilket jag påpekar för mig själv ett antal gånger varje dag.
Vad gäller mina handarbeten är de också många. Åtmindstånde i framtiden. Jag har sådan lust att göra allt men jag vet ju att de inte blir mindre roliga att göra längre fram. Bohuströjan har fått sitt bakstycke klart och jag har börjat på en väst. I Paris såg jag en som jag gör en variant av. Jag hade mohair garn hemma men det tog tyvärr slut nu så jag får köpa nytt i morgon. Då är det dags för Stick café på Stick och Sy.

1 kommentar:

Maria sa...

Vad skönt att se att man inte är ensam som behöver öronproppar för att kunna sova. Sover själv jämt med öronproppar. Så himla skönt att plugga in dem om stänga ute omvärlden.