måndag 13 oktober 2008

Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst. Min son förtydligar det gång på gång när vi varit på resa. Hur är det man säger mamma det där med borta och hemma? Under helgen har vi hunnit besöka hela släkten på min sida, dock inte samtidigt. Vi har dessutom hunnit besöka vår stuga, vilken min pappa snickrat ihop alldeles själv och med ett strålade resultat. Efter år av funderingar och många mil runt om i Bohuslän tog han äntligen beslutet att bygga. Jag lovar att jag påverkade en hel del. Tyvärr så deltar jag inte delta i bygget, av olika anledningar, vilket jag hoppats men några besök varje år blir det i alla fall. Visst skulle det vara roligt att vara där ännu mer men vi får se, kanske i framtiden. Fint blir det i alla fall! Jag har förärat pappa en virkad mössa som ser ut som storstugan i alla fall.
Det har inte blivit så mycket stickat men jag hann åtminstone börjat på min bohusstickning. Den är mitt långa projekt och blir bara roligare och roligare att sticka. Mönstret är det sista jag ska göra och det ser jag verkligen fram emot. Jag har låtit den ligga och vänta till hösten sedan jag fick den i februari.
För er som varit inne på Solstickornas webbsida kan jag meddela att det var jag som vann socktävlingen. Det var lite nervkittlande att följa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Johanna
Jag tycker sidan är jättefin och bra. Nästa gång vi ses, skulle jag vilja att du visar mig hur man gör bohusstickning - jag har aldrig provat det - och grå dimma är skitsnygg, jag kan tänka mig att göra den själv eller stor spetskrage.
Kram Kirsten S

veronica sa...

Hej Johanna!

Vad din sida ha blivit fin! Tack än en gång för att du hjälper och inspirerar mig till nya projekt!!

Kram Veronica F