tisdag 3 november 2009

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort sådan där tråkiga uppgifter som att rensa golvbrunnen i badrummet, byta glödlampa i förrådet (slipper nu hämta ficklampan varje gång jag ska dit) och fixa med pappershögen på köksbordet. Jag har till och med förberett ett annat ställe att lägga kommande papper på. Kan vara skönt att slippa visa eventuella gäster min växande pappershög.

Jag stickar allt på, babytröjan närmar sig sitt slut, en löspolo har det blivit och garn har inskaffats till en julklapp. Virkar fortfarande på den andra turkosasjalen. Tror faktiskt att det finns garn kvar till en tredje. Några bilder har det inte blivit på länge då min kamera tappat orken och jag inte kommit in i att använda mobilens kamera. Egentligen är det så att jag inte riktigt vet vart sladden är till mobilen för överföring till datorn. Jag har förlagt den i flytten men har planer på att göra i ordning "skrotrummet" under veckan. Har en förhoppning att den då kommer fram.

Tillvaron i radhuset börjar kännas "hemma". Det är i och för sig bara första dagen på min "singelvecka", då jag lämnat sonen för denna gång. Känner förmodligen annorlunda till helgen men har bestämt mig för att "rida ut" tillvaron och få radhuset att kännas mitt. Ångrar hur som helst inte mitt steg ut från mitt tidigare liv till mitt nya.

stickcafeérna inträffar de veckor jag har sonen har jag inte kunnat medverka under hösten men som det ser ut nu kommer det att förändras nästa år. Ser fram emot det!! Kul att få träffa alla stickvänner igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska bli kul att du kommer till stickcaféerna!!
Kram Maria

Johanna sa...

Ja, jag ska faktiskt komma i kväll på stick och sy. Hoppas vi ses då!
Kram Johanna