torsdag 19 mars 2009

Ja då var jag där igen då. Tänkte lägga in bilder på aktuella stickäventyr men eftersom jag fått en ny mobil, efter reklamation, som inte fungerar som den andra, får jag heller inte in några bilder. Den är redo för överföring står det men sen händer ingenting. Bilderna skulle bland annat visat min mönstrade basker i svart och rött. Mönstret har jag hittat på en blogg men kommer inte i håg vilken.
Sedan förra bloggtillfället har en svart sjal blivit färdig, svarta sockor påbörjats, blå-vit mönstrade bomull/ull sockor slutförts samt en kofta i olika gråa nyanser och rött påbörjats. Jag har funderat på de färgerna sedan jag såg en uppstickad kofta på hantverksmässan i Ransäter 2008. Nu när den sitter på stickorna känns den som om den görs till tomtemor. Alltså kommer den förmodligen bara att användas under julhelgerna fram över. Vi får se, kanske jag repar upp och gör något annat av garnet.
Lagom till helgen ska jag påbörja en kortärmad koft i Kidsilk,från Drops. Vi ska till kusten och det passar bra med en liten och lättpackad stickning. Om vädret håller i sig kommer den nog att få känna havsdoft och saltstänk. Annars trivs den nog bra i stugan i gott sällskap. På vägen till kusten ska vi spela Melodifestivalskivan och sjunga med. Sonen längtar efter att få höra EMD.
Återkommer med bilder när kameran fått nya batterier. Om någon undrar vart Bohusstickningen tog vägen så kan jag meddela att det är svårt att få kragen att ligga snyggt. Jag funderar på att repa upp kragen nerifrån för att sen sticka resårstickning en bit upp för att hålla ihop den lite.
Trevlig helg!!

Inga kommentarer: