tisdag 30 december 2008

Nu har hela julen gått och jag har inte tagit mig för att blogga. Julen har varit bra. Mycket mat, besök och julklappar!! Tack alla för julklapparna och ert sällskap!
Det har inte blivit så mycket stickat under dessa dagar, vilket jag känner av nu. Energiförrådet sinar. Innan jul gjorde jag klart sjalen i det rosa/cerisa förgarnet och framstycket på bohuströjan. Bilder ska jag försöka infoga så fort energiförrådet är påfyllt.
Dessutom började jag på en stor och grov blå sjal, även den stickad i ett förgarn, denna gång från ullcentrum. Detta förgarnet är mycket kraftigare och går inte isär så lätt som det andra. Jag hade bara köpt ett "nystan" men det behövs ett till. Jag har lagt undan ett och ska hämta det på fredag hos Maria, Zick-Zack. I julklapp fick jag även ett set med trikåtrasor, virknål och mönster på stor Spetskorg, "Frosta design". Även denna inköpt hos Maria på Zick-Zack. Denna virkades under mellandagarna och blev så fin. Vet inte riktigt vart jag ska ställa den och vad jag ska fylla den med. Jag har snart stickat klart en ärm på bohuströjan och närmar mig nu mitt drömarbete. Kragen!! Egentligen skulle jag kunna sticka den nu när fram och bakstycke är klara men jag suger på karamellen till alla delar är klara.
Nu när jag skriver ner allt jag stickat sedan förra bloggandet märker jag att jag stickat mycket. Men för mig har det inte blivit lika regelbundet som jag är van vid och behöver för mitt energiförråd. Sticka=paus. Samtidigt har jag heller inte haft lust för att sticka. Jag vet att detta är en tid som kommer att gå över efter lite mindre åtaganden och mera pausar. Gott Nytt År!

Inga kommentarer: